Winkelmand (leeg)
Menu

EWINDOW®

EWINDOW® is een gloednieuw verlichtingsproduct, volgt de kenmerken van daglicht en laat ons een heel natuurlijk tafereel van blauwe lucht, heldere wolken en felle zonneschijn zien. Het heeft de nieuwste LED-technologie, een innovatief optische ontwerp en een intelligente besturingssysteem perfect geïntegreerd in dit armatuur. EWINDOW® is ontworpen om makkelijk te kunnen installeren als een led paneel, eenvoudig te bedienen en te combineren in diverse uitvoeringen. We beloven dat het je een unieke belichtingservaring zal geven van natuurlijk daglicht en het gevoel van zonlicht.

Licht bewolkt & strak blauwe hemel

De zelf ontworpen leds en optics worden gebruikt om het licht bewolkte paneel aan te lichten vanuit verschillende hoeken om een 3D visualisatie te geven die lijkt op echte lucht en wolken.

Mocht je liever een onbewolkt uitzicht hebben, dan is daar het paneel voor met de strak blauwe hemel. EWINDOW® geeft je door de unieke lenzen en optics het gevoel van oneindige diepte en een realistisch effect van licht en ruimte buiten.


Zonnestralen

Tientallen lenzengroepen gecombineerd in een microstructuur worden gebruikt om het licht uit te lijnen en het strooilicht te filteren, na verschillende optische transformatieprocedures. Het licht verlaat het paneel als een bepaalde dosis zonnestralen, zeer helder en met precizie gericht. Het licht en de schaduw onderscheiden zich duidelijk door de rand van de lichtvlek.


Blauwe lucht

De geoptimaliseerde LED's verlichten de strak blauwe hemel en transformeren deze in een haast transparante visuele 3D-weergave van een helderblauwe lucht met zijn oneindige diepte. Het licht werpt scherpe en heldere schaduwen en haalt het oneindig verfrissende blauw van de hemel de kamer binnen.

Smart lighting

Na eenvoudige instelling van de lokale datum, tijd en breedtegraad middels 1 klik op de knop, kan het besturingssysteem de omgevingsbelichting synchoniseren met de zon. Het licht volgt dan het zonlicht buiten, gebaseerd op uur en seizoen van de gekozen locatie. Het correspondeert met de natuurlijke cyclus, komt overeen met ons circadiaans ritme. Er kan ook een gebruikersstand handmatig worden ingesteld of gekozen worden uit 4 preset standen.


Besturingsmogelijkheden

Er zijn drie besturingsmanieren: Via het bestureings paneel, de App, of een Dali-systeem. Ze zijn allemaal eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Bekijk onze producten